Websense: Gelişmiş Tehditlerin ve Veri Hırsızlığının 7 Aşamasını Tanımak
Bilgisayar korsanlarının verilerinizi çalmak için kullandığı 7 aşamayı öğrenin.
Günümüzün bilgisayar korsanları organize ve karmaşık yöntemler kullanıyor ve kendilerini bu işe adamış durumdalar. Belirli hedefleri bulunan saldırıları, URL ve AV savunmalarını kolayca atlatabilir ve geleneksel güvenlik sistemleri veri hırsızlığını ve siber suç tehdidini önlemek için pek bir şey yapamaz. Buna Bulut uygulamalarından kaynaklanan SSL trafiğindeki sürekli büyümeyi, artan hareketliliği ve uzaktan kullanıcıları da ekleyince, savunmanızda bilgisayar korsanlarının kendi yararına kullandığı potansiyel “kör noktalar” ortaya çıkar.
Bu artan riskler ve karmaşık tehditler hakkında daha fazla bilgi almak için, aşağıdaki linke tıklayarak web sunumumuza kayıt yaptırın. Sunumumuz; bilgisayar korsanlarını durdurmanız, gelişmiş saldırılara dair işaretleri anlamanız ve bu saldırılara nasıl karşılık vermeniz gerektiğiyle ilgili ayrıntılı bir fikir edinmenize yardımcı olacaktır.
8 Kasım’da bize katılın ve siz de aşağıdaki konularda bilgi edinin:
- Gelişmiş tehditlerin yedi aşaması
- Bu tehditlerin tespit etmek için gereken güvenlik mimarisi
- Geleneksel savunmaların başarısız olma nedenleri
- Kötü amaçlı yazılım “Sandbox” hizmetlerinin yararları
- Websense Gelişmiş Sınıflandırma Motoru’nun (ACE) yeni savunma değerlendirmeleri
Web Sunumumuz ile İlgili Ayrıntılar:
Tarih: 8 Kasım 2012, Perşembe
Saat: 11.00
Konuşmacı: Abdurrahman Beyazaslan, Senior Sales Engineer Websense
Abdurrahman Beyazaslan ağ ve bilgi güvenliği alanlarında 10 yıllık tecrübe sahibidir. Ocak 2009’dan beri Websense’de farklı sektörlerden birçok Web Security, DLP ve Email Security projelerinde görev almıştır. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve İstanbul Üniversitesi İşletme Yöneticiliği bölümlerinden mezun olmuştur.